http://www.houseofkata.nl

http://www.dakenwandcenter.nl

 

http://www.assurantiesite.nl/autoverzekering/

http://www.gdkoi.nl

 

http://www.nipponkoigarden.com

 

 

http://www.nikoi.nl

 

http://www.rbfoto.nl

 

http://www.timmerentimmer.com

http://www.koigate.nl

http://www.arropack.com


 
 
 

Geen gebeurtenissen deze maand.

ZMDWDVZ

12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

 
Familie van Leeuwen


door door Wim van Gelder afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp

Op bezoek bij: Familie van Leeuwen

Op 20 november ging Uw reporter Wim van Gelder met Gerrit Arends en zijn zoon Danny (rottweilertje) op bezoek bij familie van leeuwen. Het was erg slecht weer en we werden warm ontvangen met een verse kop koffie. We troffen daar ook onverwachts een sponsor Dhr. Gerjan Romijn en al gauw werd het erg gezellig. Al snel vertelde Ap vol trots in het bezit te zijn van de eerste vijver die in Nederland werd gebouwd met het nu wel bekende styrostone. De fabrikant zocht een plek waar hij het product op de markt kon brengen en kwam uit bij Ap. Hieronder een aantal voorbeelden.Het gezin bestaat uit Ap, Evelien en hun dochters Tessa van 4 en Emma van 3 jaar. Zoals bij de meeste mensen , zijn er hier ook al een aantal vijvers vooraf gegaan, voordat deze vijver werd gebouwd. Ze begonnen met 5 m3 en van deze gingen ze over op 10 m3 tot ze uiteindelijk uit kwamen op deze schitterende vijver van 40 m3.Toen ik vroeg wat hun favoriete vis was kwam er al snel een duidelijk antwoord . Ze hadden beslist geen voorkeur en hadden geen uitgesproken mening over een bepaalde vis.

Ik vroeg hen naar de afmetingen van de vijver deze betroffen maar liefst 6 meter lang, 3 meter breed en 2,25 meter diep dat zorgt voor een inhoud van 40 m3.Het aantal vissen die er rond zwemmen is zo ongeveer 22 koi en twee steuren van 10 tot plus minus 55 cm.

Om het water in optimale conditie te houden gebruikt men een biotech 36 van oase en een plantenfilter van 6 meter lang en 1 meter diep gevuld met lava steen.Op mijn vraag welke vis op hun verlanglijst staat gaven ze beiden als antwoord dat het niet een bepaalde soort was en dat ze gewoon afwachten wat ze tegen komen.

Met betrekking op de toekomst hadden ze geen verdere plannen met hun vijver en waren ze zeer tevreden over de gehele vijver in deze staat.

Wij bedanken hierbij nogmaals namens KoiEagle voor de gastvrijheid van deze familie en wensen hun veel succes in de toekomst met hun vijver en het houden van koi.