http://www.houseofkata.nl

http://www.askoi.nl

 

http://www.assurantiesite.nl/autoverzekering/

http://www.gdkoi.nl

 

http://www.nipponkoigarden.com

 

 

http://www.nikoi.nl

 

http://www.rbfoto.nl

 

http://www.timmerentimmer.com

http://www.koigate.nl

http://www.assurantiesite.nl/autoverzekering/


 
 
 

Geen gebeurtenissen deze maand.

ZMDWDVZ1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Privacy Statement

Privacy Statement KoiEagle


Per 7 oktober 2007 zijn wij genoodzaakt ons forum af te schermen voor buitenstaanders, dit omwille van het beschermen van de privacy van onze leden.
Vanaf nu dient een ieder zich aan te melden als lid, om het forum te kunnen bezoeken.
Wij weten ook dat er veel trouwe bezoekers ons forum alleen lezen zonder in te loggen, voor deze mensen onze excuses voor het ongemak.

Samenvatting

KoiEagle beschermt de privacy van haar klanten en werkt conform de vigerende Nederlandse Privacywetgeving. KoiEagle zal de door u geregistreerde gegevens, en uw email-adres in het bijzonder, niet delen met derden. Uw persoonlijke informatie wordt nooit aan derden verstrekt of verkocht.


Privacy Statement KoiEagle

KoiEagle beschermt de privacy van haar klanten en werkt conform de vigerende Nederlandse Privacywetgeving.
Wij vragen u u zich te registreren met uw persoonsgegevens en email adres. Uw email adres en het wacht-woord geven toegang tot uw KoiEagle account. Bewaar dit wachtwoord dus goed, en zorg dat niemand anders dit te weten komt! KoiEagle zal nooit telefonisch of via email om uw wachtwoord vragen!


Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving verwerkt. In overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) is deze gegevensverzameling aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).
Op verzoek zullen wij uw gegevens uit onze database verwijderen. Op onze website treft u een aantal links aan naar websites van andere bedrijven of instellingen. KoiEagle draagt geen verantwoordelijkheid voor het privacy beleid van de desbetreffende bedrijven of instellingen.


KoiEagle behoudt zich het recht voor dit Privacy Statement aan te passen, indien wijzigingen in ons beleid, bedrijfsvoering, de wet of rechtspraak daartoe aanleiding geven. U kunt uw vragen of opmerkingen over ons privacybeleid sturen naar: -email-